Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2008 08:29 - А защо да не плащаме данъци на когото трябва!
Автор: theworld Категория: Политика   
Прочетен: 1762 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 10.08.2008 06:18


  Кои ще бъдат бъдещите ни управници?


  Вече едва ли има човек в България, на когото да не е ясно, кой ни управлява в действителност! За малцината по-недосетливи - управлява ни ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ!
  Съвсем скоро беше времето, когато Премиерът Станишев, Вътрешният министър Миков, Президентът Първанов и още няколко други, заинтересовани от задържането докрай на властовия кокал тръбяха, че са започнали невиждани "реформи" в МВР и службите! Реформи, които уж да преодолеят "излишно" (според управляващите) пресилваните проблеми с така наречената "борба с престъпността", с еврофондовете (които вече започнаха да ни ги спират ефективно), с незаконните подслушвания и още много и много други проблеми (все обичайни, пак според управляващите! ). По едно време нещата в държавата бяха толкова задобряли, че Премиер и Президент "кръстосаха шпаги" за рейтинг и престиж!
  НДСВ, които иначе уж бяха възмутени от безхаберието в МВР на червения Румен Петков, веднага замижуха (затвориха очички), когато настъпи времето за гласуване вот на недоверие и запазиха кабинета. ДПС дори не бяха и възмутени! Хората на Доган (както и самият Доган) с гордо вдигнати глави подкрепиха кабинета! Главният прокурор Велчев, естествено одобряваше ставащото, макар да не се изказваше особено конкретно по тези процеси, защото главните прокурори не трябвало да дискутират публично политически процеси. Главните прокурори са най-оправомощените фигури в държавата относно преследването на престъпността и добре виждаме, колко се преследва тази престъпност до днес! Още по-добре виждаме и резултатите от вече "супер-реформираните" служби. А именно - отвличат се хора, режат им се части от тялото, след което се изпращат на близките им, заменят се едни отвлечени с други...
  И тук вече идва спасителното предложение! Ами защо да не започнем да си плащаме данъци и на организираната престъпност?! Виждаме, че днес организираната престъпност представлява по-реалната власт в България. Съвсем логично си е да очакваме, че тя, организираната престъпност, ще ни предпази по-ефикасно от ... самата себе си!
  И едно малко уточненийце! С написаното тук не нарушавам законите на държавата, защото не призовавам да не си плащаме данъците към държавните власти, а само предлагам да плащаме данъци и на реалната власт у нас. Която реална власт е организираната престъпност!


Тагове:   данъци,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lyudmilstefanov - Закъснял си.
26.07.2008 23:33
Ние открай време си плащаме пряко и косвено тъкмо на тази власт.
цитирай
2. theworld - Нищо, че съм закъснял!
27.07.2008 00:49
Аз само да си кажа, така!
цитирай
Търсене

Архив