Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2008 00:47 - За американския астронавт Едгар Мичъл и НЛО!
Автор: theworld Категория: Политика   
Прочетен: 4044 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2008 09:58


  В брой 203 /20 596/ на вестник "Труд" от 25 юли 2008 година, страница 31 (каре със заглавие "Зелени човечета са идвали на Земята, но САЩ криели"), американският астронавт Едгар Мичъл за пореден път заявява, че "феноменът НЛО е факт". Това не е всичко! Мичъл заявява нещо още по смущаващо.
  По думите на 77-годишният бивш астронавт (шестият, стъпил на Луната с кораба "Аполо 14", поставил заедно с Алън Шепърд, командир на "Аполо 14", рекорд за най-продължителна разходка по лунната повърхност - 9 часа и 17 минути) реалността на феномена НЛО и извънземното присъствие на Земята са укривани от американското и от други правителства в продължение на 60 години (тоест - от 1947 година до днес включително). Нещо повече! Укривани са контакти между извънземни и човешки същества!
  Съгласно твърденията на Мичъл, нашите технологии дори не се доближават до тези на чужденците. По думите му, ако извънземните били враждебно настроени, досега да ни нямало! Отново по думите на Мичъл: "някои от нас са имали привилегията да бъдат информирани за част от тези неща"!
  На 26.07.2008 година централната новинарска емисия "Календар" на "Нова телевизия" (тази, която започва в 19,15 часа) потвърди и разшири информациите в "Труд". Телевизията допълни, че в интервютата за медии Едгар Мичъл споменал за катастрофа през 1947 година на извънземен космически кораб в пустинята край американския град Розуел, при която били открити труповете на четири извънземни същества. (Отвреме-навреме се изразяват съмнения в коректността на българските медии при отразяването на разни вътрешни и външни новини. Да, но току-що описаните доста щекотливи и оспорвани факти са представени съвсем обективно и без неоправдано допълване с емоционални, потвърждаващи или отхвърлящи мнения на самите медии. Това показва, че дори ако има противоречиво медийно поведение понякога, "Труд" и "Нова телевизия" не са от медиите, на които подобно нещо се случва често.)
  От НАСА моментално отхвърлили твърденията на бившия астронавт. Отрекли всякакво съприкосновение и дори засичане на НЛО, какво остава пък за извънземни. Да, но от известно време насам взех да научавам за някои неща, които ме убедиха, че въобще не трябва да се вярва на официалните институции. Неща, които щяха да ми звучат невероятно и дори смешно, ако нямах пълно доверие на познатите, от които научих за тях. Уверих се, че що се отнася до управленската престъпност и злоупотреби - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
  Много лесно могат да се приведат множество примери за заблуждаване и дори за откровено мамене на обществеността от официалните институции, включително и от американските такива. Веднага можем да си спомним за скандалите "Уотъргейт", "Иран-контри", "Уайтуотър" и други подобни. В същото време - не може да се открои друг мотив човек като астронавтът Едгар Мичъл да рискува името си с толкова невероятно звучащи твърдения, освен желанието му обществеността да научи истината за важни относно общата сигурност факти. Да не говорим, че не само Едгар Мичъл е обвързан с подобни твърдения! Още един американски астронавт твърди подобни неща! Става дума за Гордън Купър!
  Ако до този момент не съм се отнасял с достатъчно внимание към въпроси, свързани с НЛО и извънземни същества - нещата вече са необратимо променени. Започвам да отделям по-специално внимание и на тези проблеми. По всичко личи, че ще стане доста интересно!


  Продължава в "Преди увода - малко за НЛО у нас..."


Тагове:   НЛО,   астронавт,   Мичъл,


Гласувай:
0



1. анонимен - Темата с НЛО
28.07.2008 18:56
е отдавна изтъркана.По-добре е да се обърне внимание на самото кацане на американците на Луната.Да се разкаже по-подробно за програмата Аполо,най-великото достижение на човечеството.Младите нищо не знаят за тази програма.Другото е фантасмагория.
цитирай
2. theworld - Към анонимен № 1 !
28.07.2008 21:18
Де да беше фантасмагория, приятелю! Де да беше! Тази "фантасмагория" включва ужасяващи отвличания на хора (по-точно - на техните съзнания), обезобразявания, съчетани с необясними обезкървявания на добитък (че и на хора понякога), маса други смущаващи необяснимости... Отделно на ръка - налични са квази-правителствени откровени престъпления срещу различни хора, имащи разнообразни отношения към феномена НЛО.

Отвличания от нечовешки същества има и в България! При това - и на деца! (Любопитен съм, как бихте казали на такива деца, че ужасът, който изпитват е най-обикновена фантасмагория!) И ако малко може да се направи срещу безотговорността на чуждите правителства, българското правителство е отговорно пред мен и моята безопасност. Аз съм съвестен данъкоплатец. И от тази позиция изисквам родните власти да си свършат работата и да ми обяснят ясно и точно - какво, по дяволите, се случва на отвличаните хора? И как аз бих могъл да се предпазя от подобна участ, ако (не дай си Боже!) тръгне да ми се случва нещо подобно. На останалите може и да не им пука чак толкова за безопасността им, но аз за моята сигурност съм особено загрижен!

Що се отнася да Луната, американските (и руските) мисии там са се сблъсквали с доста любопитни неща, свързани с НЛО и с нечовешки разуми. Ще напиша повече за това в някой момент...

За финал - темата НЛО изглежда на болшинството хора изтъркана, защото на малцина им дреме за собствената им сигурност, та да тръгнат да притискат властимащите да работят (или да кажат истината, защото някои власти разработват усилено проблема НЛО и това, което се крие зад него). И в България темата за престъпността е отдавна изтъркана, но това не означава, че престъпност у нас не съществува и още по-малко означава, че тази престъпност не трябва да се преследва!
цитирай
3. анонимен - nlo sex
09.09.2008 13:04
nlo sex az sam 4ukal umrial izvan zemen ako probvate je vi e zle zajoto mi iziade huia je vi kaja as sam isus zajo govoriat samo za nlo zajo ne govoriat za sex aa
цитирай
4. анонимен - isus hakera
09.09.2008 13:09
zdr as sam nlo ssex ako niakoi ne mi viarva za sex sa da doide da go 4ukam ako iskate da mi kajete nejo tel mi e 0883969121
цитирай
Търсене

Архив