Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2008 13:20 - Преди увода - малко за НЛО у нас...
Автор: theworld Категория: Политика   
Прочетен: 3756 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2008 10:07


  Малко отклонение към реалните измерения на българската престъпност!
.
.
  НАЧАЛО на този материал за НЛО!
.
.
  Тук няма да предъвкваме отново и отново отдавна изчерпани въпроси от сорта на съществуват ли НЛО или не! За мен мнението и свидетелствата на двама американски астронавти (Едгар Мичъл и Гордън Купър) са повече от достатъчни, за да не начевам и аз тепърва с откриването на топлата вода. Да не говорим, че Мичъл и Купър не са единствените свидетели. С напредването на този материал във времето ще изскочат и други доста интересни имена. За мен твърденията на двамата астронавти са съвсем достатъчни, за да се измести дискусията от "НЛО - мит или реалност?" към "НЛО - политически въпрос или извор на престъпления?".
  По принцип, родните управници са толкова неориентирани в почти всяко отношение, че би било съмнително точно България да крие някакви особено фрапантни тайни относно НЛО. Наказуемият (с политически средства) елемент у нашите власти се изчерпва с безотговорното игнориране на въпроса и с бездействието пред проблемите, съотносими с НЛО, на известен брой български граждани плюс реалистичните опасения за националната ни сигурност (последната много се спряга, когато трябва да се оправдаят някакви мръсотии, но стане ли дума за реалната и` защита - никой от "отговорните" ни управници не си мърда и малкия пръст).
  Аз също рядко ще отделям внимание на България, що се отнася до проблема НЛО, но все пак трябва да се отбележат едно-две интересни събития, случили се у нас. Например, вестник "Телеграф" от Понеделник, 14 юли 2008 г. (стр. 10, "НЛО стресна Радомир") съобщава, че дни преди датата на статията радомирци наблюдавали странно явление над близката до града местност Беглига. Три сияещи кръга в небето образували нещо като триъгълник. Фигурите се движели ритмично, без хаотични движения. Не става дума за зрителна измама, защото към момента на появата на светлините времето било облачно и мъгливо, а на небето не се виждали нито звезди, нито някакви други източници на светлина. Първоначално триъгълната формация кръжала ниско над земята, но след това бавно започнала да се отдалечава и изчезнала в облаците.
  Съгласно статията, военните у нас на няколко пъти са засичали неидентифицирани летящи обекти над България. През 1994 година радарите са регистрирали НЛО над Видин, Козлодуй, Лом, при връх Ком, а и над Ихтиман. Но когато радомирци сигнализирали за беглишкия случай в местното полицейско управление, там никой не им обърнал внимание.
  Подобно отношение на властите към гражданите е симптоматично за България. Например, докато така наречените "обикновени хора" не могат да се доберат със съвсем реалните си проблеми до Президент и Премиер през целия мандат на последните, то хора с противоречива репутация, като подозирания в корупция президентски дарител Людмил Стойков примерно, нямат почти никакви проблеми с достъпа си до Първанов и Станишев! Някои са дори техни съветници! ( Та кой друг, освен главно потенциални клиенти на правосъдието, доколкото го има у нас, ще тръгне да дарява разните партии и политици?! )
  Радомирският случай не представлява рядкост за България. По новините на "bTV" (ако не греша - на 20.09.2007 г.) също съобщиха за НЛО, видяно от български граждани. Свидетелите са категорични - тялото е крайно необичайно! Не може да е човешко дело! И това не е всичко! Дори и при сегашното унижаващо отношение към проблема се съобщава за редица случаи на отвличания на хора от НЛО у нас! Сигурно щяхме да бъдем залети от потоп от подобни свидетелства, ако имаше отговорно отношение към хората с подобни проблеми (сред тях има и деца). Днес тези хора преживяват трудностите съвсем сами.
  Но какво да се чудим? Управляващите са заети! Те "работят" и нямат време за подобни "дреболии". "Държавните дела" (демек - усилията да не бъдат изгубени фатално предстоящите парламентарни избори) са по-важни от някакви си там "щуротии" като НЛО! А може и да не знаят, горките! Та нали Първанов не знаел, че Людмил Стойков е с противоречива репутация и затова му прибрал парите за кампанията си! Е! Някога Хилари Клинтън при една от поредните си предизборни кампании отказала пари от Дарина Павлова. Заради противоречивата репутация на компанията "Мултигруп" у нас! Излиза, че чуждите политици знаят много повече за ставащото у нас, отколкото собствените ни "мъдри" и "отговорни" управленци! Въобще - да чакаме от роден управник да свърши някаква реална работа е като да чакаме от умрял писмо!


  Продължава в "Равносметка за НЛО".


Тагове:   НЛО,   малко,   НАС,


Гласувай:
0



1. анонимен - veche sam svidetel na tikiva iavlenia mnogokratno.
14.08.2008 00:54
az sam ot grad radomir,imeto mi ostava anonimno i ne vednash sam vijdal podobni iavlenia nad moi grad,dori imam snimka koiato napravish skoro nad grada,no ne na psoledno miasto dnes iavlenieto se poftori tochno na 14 avgust az i bratovchedite mi otidohme na beglika i stanahme svideteli na mnogo stranni iavlenia,parvo az vidiah s ochite si kak neshto mina sas strahotna skorost nad nas i izchezna,po kasno to izletia ot zemiata i izchezna otnovo i kogato uplasheni do smart bobiagnahme i se obarnahme vidiahme stranna svetlina nad halma neshto kato kosmicheski korab/obekt za poveche info me tarsete na skype name- abdula1945
цитирай
2. theworld - Благодаря, abdula!
14.08.2008 08:47
Предполагам, че това е името ти (съдя по скайпа). Свидетелството ти е изключително ценно. Доколкото ми е известно, в Радомир има местна НЛО-организация. Възможно е да не загубиш, ако се обърнеш към нея. Най-вероятно не очакваш някакви финансови изгоди от своите наблюдения (сигурно знаеш, че в България не може да се спечели от това). Но едно твое взаимодействие с местната НЛО-организация би могло да ти помогне да си обясниш някои неща. Ако не си против да разговаряш и с мен по този въпрос - моят E-mail е sn_yankov@abv.bg (оставям ти имейла си, защото все още съм възнеграмотен в работата си с Интернет - още нямам скайп!)!
цитирай
3. анонимен - my name
14.08.2008 13:25
името ми не е abdula разбира се.Ще ти ко кажа по имеил адреса.
цитирай
4. анонимен - Interesno
08.12.2009 14:20
То и аз съм оттам и обяснението на близки хора,които са видели подобно нещо беше,че това са просто прожекторите на нова Пернишка дискотека,които кръстосват небето.
Виж за нископрелитащи,високоскоростни неща не съм чул.
цитирай
Търсене

Архив