Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2008 08:38 - Следенето на човешките мисли вече стана и публично! На Запад!
Автор: theworld Категория: Политика   
Прочетен: 15695 Коментари: 8 Гласове:
2



  "24 часа", Понеделник, 18 август 2008 г., брой 227 /6094/: "Пентагонът плаща за четене на мисли"! Според статията, американски учени работят върху метод за четене на мисли по програма на Пентагона. Съобщението произхожда от АП. Разработката трябвало да помага при общуване с тежко ранени войници, които поради мозъчни увреждания не могат да говорят. Но технологията могла да се използва и при разпити на пленници. Изследването било финансирано от Пентагона с 4 милиона долара.
  И така, започваме да си идваме на думата! Относително наскоро започнах да пускам в блога си материали за незаконно следене на човешките мисли, осъществявано в България! Всеки може да се увери в това, като хвърли поглед на поредицата от постинги, която започва с "Много сранна работа!!!" Ето че сведенията, до които се бях добрал, постепенно започват да се потвърждават! Сега оставаше Западните средства за масова информация да свършат цялата ни работа на нас като общество и да признаят водещата роля на България в прилагането на тази изключително авангардна технология! При това, водеща роля в прилагането не в каква да е област, ами специално в областта на престъпността (мястото на приложението на технологията у нас вече не би учудило и хората на Запад! Държавата ни се прочу като Рай за престъпността! ).
  Слава Богу, никой друг няма да ни свърши работата. Слава Богу, защото на нас ни харесва да се злоупотребява с нашите права и всеки да си прави с нас, каквото му скимне! Няма страшно! Хората ще изпълнят въжделенията ни! И в бъдеще, когато се разработи нещо ново и авангардно, в своите престъпни форми то ще се отекспериментира първо в България! А понеже престъпната, тайна употреба предхожда публичната цивилна такава - България винаги ще бъде водеща при прилагането на разните иновации, които възникват по света. Направо не ни трябва да търсим икономическа ниша, в която да се специализираме! Ето едно умело съчетаване на полезното с приятното! Полезното за водещите престъпни кръгове по света с приятното за нас - пълното задоволяване на мазохистичните ни наклонности!
  Изглежда, аз пръв и единствен споменавам за престъпната употреба на следенето на мислите в България. Най-вероятно ще си остане така и в бъдеще! Мнозина са запознати с това престъпление, но досега никой друг не желае да постъпи почтено и да информира останалите за тези извращения. Скоро ще преставя и конкретни имена на участници в незаконната употреба на следенето на мислите в България. Както и ролята на конкретни властници относно осигуряването на безнаказаност на това деяние у нас. Ще побързам да подчертая, че въпросните личности не могат да бъдат определени като престъпници. Все още "отговорните" институции (прокуратура, следствие, МВР, съд) не са работили над тях и не са ги определили като извършители на престъпление. Може и никога да не свършат тази работа... България сме, все пак!
  Аз хубаво ще пиша още за тези неща, ама има ли файда от това? Май няма никаква! Кажете ми сега, но без да се обиждате - не сме ли си робска нация?! Не ни ли е повредило необратимо петвековното турско робство?! Или пък вече сме си били повредени и затова робството е станало възможно!



Тагове:   мисли,


Гласувай:
2



1. slavuncho - Катон е завършвал речите си пред сената с израза:
22.08.2008 14:21
"Картаген трябва да бъде разрушен!".
Ти започваш всеки постинг с простотиите на нашите управници... :)
Поздрави!
цитирай
2. theworld - Благодаря!
22.08.2008 23:56
Само че, вече смятам, че простотиите не са на управниците ни, а наши собствени (нали се сещаш за поговорката за баницата, кой я яде и кой я дава...)!

Слава Богу, че нямам деца! Защото, какво бъдеще само им готвим!!!
цитирай
3. анонимен - Контрол на мислите
30.09.2011 02:57
Още по-жестока е програмата на Пентагона, за контрол на мислите, която се прилага у нас: Мind Control : Възможността за директен достъп до всеки човешки мозък чрез електромагнитна индукция на фундаменталния алгоритъм. Ниската честота е добре позната, за да инфектира дълбоко биологичната и умствената човешака функция. Барият е изцяло опасен за нашето здраве както оловото, арсеника и живака и се проявява редовно в доставките на обществената вода. От 13ч. на 28 септември в продължение на часове самолети пулверизираха ШЕМТРАЙ, вероятно аерозол от барии, алуминии над София. Когато шемтраите съдържат съставки за реализирането или за усилването на електромагнитната енергия, ние сме подложени на един огромен риск на вреди причинени от интензивното лъчение излъчено от клетъчните телефони и кули за разпространяване на микро-вълни, от радарните инсталации на военните бази–15 милиони ппъти по-интензивен от нивото на естествения фонд. Барият е изцяло опасен за нашето здраве както оловото, арсеника и живака и се проявява редовно в доставките на обществената вода. Появяването на слабо количество барии, разтворен във вода, може да предизвика известни проблеми в човека : покачване на кръвното налягане, затруднения в дишането, промяна в сърдечния пулс, раздразнения в стомаха, мускулна отпадналост, забавяне на нервните рефлекси, повреди на вашия мозък, черния дроб, бъбреците и сърцето. Аз лично вчера имах много тежки проблеме с дишането, с говора. Днес, след като се прибрах ми потече кръв от носа. Така ми се случва при наличие на радиация. Вече знаех за ХААРП и за всички нейни възможности, както за земетресения, така и за наводнения, за контрол на мисълта, да изгори самолет в движение, както в микровълнова печка, без да остави следи. Листата на някои цветя са изгоряли точково, като нагряване с лупа. Разбрах, че не съм единствената открила това :
www.xnetbg.com/new/forum/index.php?action=printpage;topic=144.0
Програмата на Пентагона за наблюдение на населението е наречена TIA
цитирай
4. анонимен - само общи приказки!
20.11.2011 19:22
Само общи приказки! никакви данни!
цитирай
5. apostapostoloff - На Запад, а?
29.11.2011 03:21
На Запад всичко е по- хубаво, нали? Колко са богати, а? Взимат чисто 400- 500 евро, които имат покупателната сила на 200 лева и си карат кефа! На Запад! Дето е тооооолкова убаво!
цитирай
6. анонимен - Четенето на мисли е достъпно
18.01.2012 16:53
Много хора (над 10 %) и у нас са забелязали в себе си подобни качества, при определени условия да четат или предават мисли. Нищо ново.
цитирай
7. анонимен - Новый Женский форум
23.10.2012 21:52
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=490">ссылка</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
8. анонимен - Интересный Женский форум
24.10.2012 02:16
Пользователи форума <a href="http://forum.justlady.ru/index.php?showtopic=4983">женский сайт</a> расскажут о лучших новинках и трендах из мира красоты и моды, помогут выбрать собственный индивидуальный стиль, поделятся секретами молодости и здоровья. justlady.ru – это крупнейший в Рунете женский форум, где ежедневно обсуждаются более 100 000 тем. Наш форум дарит уникальную возможность поделиться своими проблемами и радостями, откровенно поговорить о сокровенном, спросить совета и рассказать о своем опыте, пообщаться со старыми друзьями и приобрести новых.
цитирай
Търсене

Архив