Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2008 23:23 - Кои още?
Автор: theworld Категория: Политика   
Прочетен: 1947 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.08.2008 01:11


  Продължение от: "Много странна работа!!!";
.
"Странните твърдения не спират до тук!";
.
"Да разгледаме юридическата страна на въпроса.";
.
"Ами въпросът с произхода на СРМ?"
;


  До преди 2-3 години се твърдеше, че руските СРМ (Средства за разчитане на мислите) се употребяват в поне шест държави. Те са САЩ, Русия, Великобритания, Белгия, Испания и ... България! Вече стана дума за това, че когато иде реч за бързото въвеждане на най-авангардни съвременни технологии в престъпността - то в този случай ние не отстъпваме и се нареждаме сред глобалните лидери. Вярно е, че само в това отношение не изоставаме от водещите държави. Иначе, като икономика, международно влияние и престиж продължаваме да сме си сред последните дупки на кавала. Но все пак и лидерството в областта на престъпността си е нещо, нали? Дори показваме на Запада, че и той има какво да научи от нас! А именно - как се фалшифицира демокрацията!
  За Русия - ясно! Технологията си е разработена там и си е съвсем логично там и да си се употребява. За САЩ, Великобритания, Белгия и Испания - също ясно! При преминаването на част от руските учени и/или униформените и цивилни контрольори около създаването на руските СРМ на Запад, униформените престъпни кръгове, които и днес контролират престъпната употреба на СРМ на Запад имали най-тесни връзки помежду си главно в САЩ, Великобритания, Белгия и Испания. Затова от Западния свят споменатите четири държави първи стартирали престъпните злоупотреби с руските СРМ. Много по-интересен е въпросът - какво търси мижавичката България сред тази височайша компания?!
  Аз не зная, как България е успяла да се забърка в злоупотребите с технологиите за следенето на човешките мисли. Мога единствено да предполагам! Съществуват две най-вероятни предположения. Според първото, България фигурира сред първите манипулатори с руските СРМ, защото е съучаствала при разработването им от СССР по комунистическо време. Това изглежда доста реалистичен вариант! Да не забравяме, че до самото разпадане на СССР нашата държава беше един от най-верните комунистически сателити.
  Съгласно второто предположение, с времето руската технология за следене на човешките мисли започнала да се разпространява все повече и повече извън Русия. Първо достигнала до САЩ, а след това и до Великобритания и до други европейски държави, та чак и до България! Съгласно тази логика разпространението на руските СРМ продължава и днес, като обхваща все повече и повече държави. Навсякъде това се върши от престъпни (най-често униформени) кръгове, които кръгове (във всичките държави, където вече се е наложило това престъпление) смятат технологията за голямо предимство и се опитват да формират тайна, паралелна на официалната власт. Власт, посредством която в бъдеще да манипулират тайно и управлявани, и управляващи.
  В случая с Русия и Запада има една немаловажна особеност. Макар и в двата случая употребата на СРМ да протича като престъпление. И макар и в двата случая това престъпление да не се осъществява непосредствено от самите официални власти, а от техни приближени кръгове, като последните действат в ущърб и на официалните власти, въпреки че са протежирани от същите - между руските и западните престъпни кръгове, които оперират с руските СРМ няма пряка връзка и взаимозависимост. Още по малко пък има някакви форми на подчиненост между тях. Обща е само крайната им цел (формиране на паралелна, тайна власт над управлявани и над официални власти). Иначе, двете структури (руската и западната) действат самостоятелно, отделно една от друга и дори си съперничат!
  Всичко написано до момента не променя факта, че за продължаващата толкова време вече престъпна употреба на СРМ у нас безусловна отговорност носят официалните ни власти. При това, не става дума за каква да е отговорност, а за НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ! Наказателна отговорност за престъпно бездействие. И фактът, че престъплението произхожда от други държави не може да се използва като оправдание за иначе толкова "отговорните" ни (както сами се представят) управници. Както според международното право, така и според собствената ни Конституция и закони, приети точно от същите родни и "преотговорни" (по думите им) управници, всяка власт отговаря само и единствено за сигурността и изстъпленията на територията на собствената си държава. Какво се прави и/или не се прави в другите държави не засяга нашите, а единствено чуждите власти и общества. Нашите власти носят отговорност единствено за сигурността и за престъпленията в нашата държава и я носят тази отговорност единствено и само пред нашето общество. Всичко друго е национално предателство и също би трябвало да се преследва от закона!

  Следва продължение...


Тагове:   още,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

Архив