Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2008 00:03 - Равносметка за НЛО
Автор: theworld Категория: Политика   
Прочетен: 2357 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2008 10:09


  За начало - свидетелство за мащаба на извратеността на родните управници!
.
.
  НАЧАЛО на "Равносметка за НЛО".
.
  Непосредствено предхождащ постинг.
.
.
РАВНОСМЕТКА ЗА НЛО
НЛО и държавната престъпност
.
УВОД
.
  Вероятно много читатели на литература, свързана с феномена НЛО ( Неидентифицирани летящи обекти) са забелязали, че в продължение на години развитията около този въпрос като че ли започнаха да боксуват на едно място и напредъкът по темата замря. Оформи се своеобразен омагьосан кръг, при който от най-известните до най-малко известните НЛО-изследователи започнаха да разхищават цялата си енергия в практически безсмислени усилия да докажат съществуването на НЛО (нещо очевидно и отдавна доказано чрез множество фотографии, видео- и радарни записи, резултати от изследвания на фрагменти и почвени образци, огромен брой неоспорими свидетелства на очевидци и други), в нереалистични до този момент надежди да направят феномена предмет на сериозни научни разглеждания, в почти безплодни опити да постигнат преждевременно разсекретяване на значима класифицирана информация (а най-важните неща около НЛО не са засекретени по нормален, законен ред) или в повърхностни фабрикувания на най-екзотични и фантастични хипотези (на моменти не по-малко несериозни и безсмислени от тезите на НЛО-скептиците).
  Целта на този материал е да даде нов тласък на изследователските усилия, като очертае причините за наблюдавания до този момент застой и едновременно, като предложи нови насоки за размисъл и рационални изводи. Неизбежно, основна цел представляват и непрекъснатите усилия на всички други материали, които са конструктивно обвързани с разглежданите теми, а именно - да бъдат запознавани все по-голям брой хора със спешната необходимост от усилени проучвания, съчетани с по-радикални конституционни действия срещу държавната престъпност по тези и по всички останали въпроси (какво означава "държавна престъпност" ще бъде обяснено в изложението).
  Много хора днес са уморени от тежката работа, от валящите една след друга неприятности или от двете заедно, поради което основното им желание е да се отпуснат в удобно кресло, след което да изгледат интересен филм, да прочетат разтоварваща книга, да се позабавляват с приятни лични и чужди текстове по форуми и блогове на Интернет или пък просто да заспят. Предвид доста сложният живот в България - подобни желания са съвсем нормални и разбираеми!
  Ще се постарая този материал да не е "академичен" и прекалено тежък за четене, но все пак една от целите представлява излагането на качествен рационален анализ, който да предоставя яснота върху разглежданата материя и възможности за нови логично-следствени заключения, затова не зная, дали ще се справя. Вместо това, ще се постарая основните корекции в настоящите виждания и предложенията за нови насоки на разглеждане около феномена НЛО да бъдат изложени по възможно най-сбит и кратък начин - без досадни повторения с материали в наличната до момента литература и в материал с много малък обем (едва ли не под формата на доклад), което би могло да компенсира "сухото" и на моменти уморително изложение. Ако след забавните филмчета, след приятните четива на Ерик фон Деникен, на някой научно-популярен, криминален или любовен роман, след писането и четенето по интернет-форумите и личните блогове или пък след приятната дрямка пожелаете да се разнообразите и с нещо по-сериозно по изпълнена със загадки тема - надявам се настоящия материал да Ви бъде полезен.

  От автора.


  Продължава в "Равносметка за НЛО - 2".


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
0



1. watchtowerman - Похвално
20.08.2008 11:46
начинание...
Проблемът НЛО е безупречен показател за идентификация интересите на обществото...
цитирай
2. theworld - Благодаря!
21.08.2008 07:52
Иначе те, интересите на обществото, май са концентрирани само в две главни неща: в добиването на охолен живот без усилия и понеже това е възможно само за малцина - поне по-нормален живот, но ако може, някой друг да ни създаде условията за такъв!
цитирай
Търсене

Архив