Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2008 13:44 - Ами въпросът с произхода на СРМ?
Автор: theworld Категория: Политика   
Прочетен: 3962 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 10.08.2008 01:10


  Продължение от: "Много странна работа!!!";
.
"Странните твърдения не спират до тук!";
.
"Да разгледаме юридическата страна на въпроса.";



  (СРМ - Средства за разчитане на мислите.)

  Ясно е, че когато бъде създадена нова, авангардна технология с потенциал за злоупотреби, тя няма да се приложи в полза на общото благо. СРМ, примерно, няма да се приложат в областта на здравеопазването, на цивилния живот, ако щете - дори не за разкриване и за залавяне на престъпници. Технологията няма да се приложи дори в областта на отбраната, пък било то и в засекретена форма. Не! Новата апаратура задължително ще се употреби за злоупотреби и за престъпления! Поне в България! И не срещу престъпници или в краен случай - срещу чужденци, а срещу собствени, нищо неподозиращи граждани.
  До тук нещата са донякъде ясни! Когато липсва държавност - безчинствата върлуват масово и безнаказано. Но в този момент по-интересни са въпросите: Откъде произхождат СРМ? Кой ги е създал и кой злоупотребява с тях днес?
  Както до момента - и тук твърденията са много любопитни! Например твърди се, че технологията за следене на човешките мисли, която се употребява в България е била създадена в ... СССР! Това станало около или малко след разпадането на комунизма и на Съюза. В някой момент след създаването на апаратурата и веднага след падането на Горбачов от власт (Декември 1991 година), част от руските учени и/или униформените и цивилни контрольори около създаването на руските СРМ преминали на Запад. По-специално - в САЩ. По този начин американците се сдобили с руските СРМ.
  В интерес на истината, съществуват твърдения, според които САЩ вече разполагали с технологии за следене на човешките мисли, преди да се сдобият с руските достижения в тази област. Вярно е, че тези твърдения изглеждат по-спекулативни и несигурни в сравнение със СРМ в България. Все пак, СРМ у нас се ползват едва ли не публично и демонстративно, докато за американската активност около проследяването на човешките мисли засега само се говори. Независимо от това, поради липсата на нещо по-добро за момента не е уместно твърденията за възникването на американските СРМ да бъдат пропуснати. Пък и, както се вижда по България - всичко е възможно! Току виж и сведенията за американските СРМ се оказали действителност и верни! А каква по-точно е историята на въпросната американска технология?
  Твърди се, че през 50-те години на 20-ти век в САЩ били проведени няколко експеримента с хора с по-изявени екстрасензорни способности. Експериментите били свързани с осъществяването на телепатични контакти на различни разстояния. Естествено, започнало се с телепатични послания между двама души. Новото при тези експерименти било, че се използвали чувствителни електронни датчици. Полагани били усилия да се запишат слабите импулси енергия (най-вероятно електромагнитна), които можело да се излъчват от източника на телепатичното послание към неговия приемник.
  В хода на експериментите на някой от учените му хрумнало, че вместо към приемник-човек, сензитивът (екстрасенсът) може да излъчи телепатичното послание директно към електронния датчик. Устройството не успяло да регистрира цяло послание, но все пак иглата на самописеца отбелязала слаб енергиен импулс. Решили да опитат с Морзова азбука. Чрез Морза опитите да се регистрира пълноценно послание дали някакъв резултат.
  Около 1965 година сигналът бил стабилизиран и методологията се развила до степен, да бъде взето решение за практическата употреба на постигнатото. Била създадена ултратайна разузнавателна група, която да използва постигнатото въздействие от човек над машина като система за предаване на разузнавателни сведения. Един от най-големите компютри по това време - същият модел "Хюлет-Пакард", с който работело и американското правителство - бил програмиран да приема телепатични съобщения от множество агенти в страната и в чужбина.
  Твърди се, че командването на ултратайното телепатично разузнаване било разположено в Силиконовата долина, в Калифорния. Имало отделения по целия свят. За да могат да се разтоварват агентите след тежките задачи, били изградени множество акупунктурни центрове.
  След години американската телепатична технология била усъвършенствана и еволюирала до апаратура за тайно следене на човешките мисли, подобна на руските СРМ, които се използват в България. Но за разлика от случая с България, където авангардната разузнавателна технология се използва за демонстративни престъпления, при САЩ се предполага, че през 1989 година или малко след това СРМ се употребяват тайно за още по-доброто опазване на разни престъпни дейности на американските власти.


  Продължава в "Кои още?";



Гласувай:
0



1. анонимен - printable jcpenney coupons
11.07.2011 21:36
quieeterhahoerFedpo <a href=http://bit.ly/jcpenneyprintablecoupons>jcpenney coupons</a> SZMAKEFBVAFKW
цитирай
2. анонимен - Marquise Diamond Engagement Rings
17.09.2011 10:04
eeerkoloptuhy <a href=http://bit.ly/makeityourringdiamondengagementrings>makeityourring diamond engagement rings</a> peBrSeeritoo
цитирай
Търсене

Архив